Groovy wall of love

Wat klanten zeggen

Gerlinda

Gerlinde van der Struijk

Gerlindevanderstruijk.nl

"José voelt haarfijn aan wat je wilt zeggen maar waar je zelf de woorden nog niet voor hebt. En legt de vinger op de zere plek. Doortastend, creatief, oprecht en echt. Het betekende voor mij dat ik daarna door kon met mijn onderneming en mijn potentiële klanten kon gaan benaderen. De blogs worden nu op vele platforms gedeeld waardoor mijn bereik enorm is gegroeid. Dankzij José kom ik nu overal binnen.'"

Willieanne

Willieanne van der Heijden

Tijdvoorpauze.nl

"Ik wist niet hoe ik moest schrijven vanuit de behoefte van de klant. Ik werd er onzeker van. Ik heb een workshop gevolgd bij José. Naast alle goede adviezen heb ik er bovenal het gevoel aan over gehouden dat ik prima teksten kan schrijven in een hele andere stijl. Ik zie er ook niet meer tegenop, sterker nog, ik heb er plezier in! Er is voor mij een berg gladgestreken waar ik anders onzeker over zou zijn gebleven."

Anita

Anita Norder

Jeverledendebaas.nl

"José snapt precies wat mijn rode draad is geweest en heeft me enorm geholpen. Door met haar te werken weet ik nu goed hoe ik mijn verhaal kan vertellen. Het is de basis van mijn onderneming."

Marie Louise Linnemeijer – Fockens – fotograaf

Marie Louise Linnemeijer-Fockens

Morphotography.nl

"Als fotograaf is het belangrijk dat je weet waarom je je beelden maakt. En dat je dit overbrengt aan je publiek. Ik was enorm aan het stuntelen hoe ik dit het beste kon omschrijven. José is een prettig persoon die mij direct aanvoelt. Als je op zoek bent naar het antwoord op de vraag “waartoe ben jij op deze aarde” dan helpt het enorm om met José te sparren. Door haar manier van naar de wereld kijken en haar concrete vragen kom je snel tot je kern."